ALLA KAN GYMPA

För barn i f-klass, åk 1, åk 2 och åk 3.

En lite mindre grupp med fokus på hinderbanor, stationsövningar men även lekar och dans. Här följer en vuxen med barnet, antingen ombytt med på passet eller i omklädningsrummet.

Detta pass passar för barn som till exempel:
mår bäst i en mindre grupp
behöver mer tid/stöttning och förberedelser

Klicka här för anmälan

SCHEMA GRUPPTRÄNING

Vi är så sugna på att träffa er denna vecka. Få svettas, skrattas, utmanas och utvecklas med er!

Veckans schema ser ni nedan. Vi har dock fått ställa in veckans yoga och puls&styrka på grund av sjukdom. Men vi har 4 andra, fantastiska pass denna vecka! 🥳

Vi ses!

Anmäl ditt barn igen

Vi ber, först och främst om ursäkt för problematiken som uppstod igår vid anmälan av era barn. Det var otroligt högt tryck på hemsidan när anmälan släpptes vilket vi tror orsakade en typ av kortslutning vilket gjorde att många inte kunde få iväg sin anmälan på rätt sätt.

Nu har alla anmälda barn fått ett bekräftelsemejl från barn- och ungdomsgymnastiken. Är det så att du saknar en bekräftelse från oss ber vi dig gå in HÄR och anmäla ditt barn på nytt.

När du tryckt på ‘Kontakta oss’ ska följande text komma upp under den grupp du anmält barnet till:

Tack för din anmälan.
Vi hör av oss inom några dagar med vidare information.
Varma hälsningar,
Gymnastikringen

Får du inte upp denna text ber vi dig kontakta mathilda.gymnastikringen@gmail.com så löser vi det på annat sätt.

/ Gymnastikringen

Problem vid anmälan

Vi upptäckte ett problem när man skulle skicka in sin anmälan till våra grupper. Förstår att det stressar, men andas lugnt. Det ska vara löst nu. Får ni fortfarande felmeddelande så uppdatera sidan igen och gör det en gång till. Kvarstår problemet mejla

Mathilda.Gymnastikringen@gmail.com

ANMÄLAN

Nu är vi igång och om du trycker på länken nedan kommer du direkt till anmälan för våra barn- och ungdomsgrupper 🥳

HÄR ANMÄLER DU DITT BARN TILL GYMNASTIKEN!

NU KÖR VI!

Godkväll på er i regnet.

Nu drar det ihop sig och imorgon öppnar vi anmälan för barn- och ungdomsgymnastiken.

Klockan 09:00 kommer ni finna en länk HÄR INNE till sidan där ni sedan anmäler ert/era barn.

HÄR hittar ni alla våra pass, både för barn- och ungdomsgymnastik samt alla våra gruppass. Vi är suuuuper taggade för en ny termin tillsammans med er och erbjuder i år fler gymnastikgrupper men även fler olika gruppträningspass. SÅ KUL!!!! 🥳

Helt fantastiskt att vi fått in fler tränare till vår barnsida vilket gjort att vi i år kan erbjuda fler barn och ungdomar gymnastik som träningsform ✨

Gymnastiken drar sedan igång nästa måndag (5/9), däremot börjar gruppen Alla kan gympa inte förrän veckan därpå (14/9).

Angående gruppträningen hålls första passet den 5/9 , grundschemat hittar ni HÄR men vid förändringar kommer nytt schema publiceras här inne under nyheter, samt delas på vår facebooksida. Så håll er uppdaterade 😉

Vi är super taggade på en ny träningstermin tillsammans med er. Uppstår fler frågor är det bara att fråga någon av oss i föreningen så svarar vi!

INFO ANG HT-22

Halloj på er alla träningssugna.

Vi hoppas ni har en härlig sommar och njuter av värme, sol och bad ☀️

Nu närmar sig höstterminen och vi är i full gång att planera hösten för både barn, ungdomar och gruppträning. Vi är alltid i stort behov av nya energiknippen till vårt härliga ledargäng både gällande gruppträning av olika slag men också av ledare inom barn- och ungdomsgymnastiken.

Erfarenhet är inte alltid ett krav. Har du bara vilja och engagemang för att ge barnen rörelse och gymnastik fixar vi bra utbildning för dig så du får mer kött på benen! ✨

Intresserad? Hör av dig till någon av oss inom Gymnastikringen eller mejla direkt till ordförande Helene.Gymnastikringen@gmail.com.

Anmälan till Barn- och ungdomsgymnastik öppnar måndagen den 29/8 klockan 09.00.

Våra pass för både barn- och ungdomsgymnastik samt gruppträningen startar igång igen den 5/9.

Njut nu av sommaren så hörs och ses vi igen om några veckor!

TRÄNINGSONSDAG

Glöm inte bort veckans härliga pass ikväll!

17.00-18.00 kör vi svettig och härlig Cirkelfys i gymnastiksalen. Välkomna! 🌟

TRÄNING I HELGEN

Vi kör ett svettigt och glädjefyllt pass redan i morgon innan fredagsmyset. Ta med dig din partner, bästa vän eller härlig granne och var med!

Tabata ute på grusplanen mellan Solrosvägen och Blåklintsvägen kl 17.15-18.00
Anmälan till 070-2037640!

Vi kör även ett fartfyllt Cirkelfys-pass på söndag klockan 17.00-18.00. Detta pass körs dock i Gymnastiksalen som vanligt och ingen anmälan krävs.

Vi önskar er en härlig helg så ses vi på passen!

TACK!

Och där tackar vi alla fantastiska barn, ungdomar och deras engagerade ledare för denna termin. Med en gymnastikavslutning som ÄNTLIGEN innebar uppvisning för alla som ville var helt underbart!

Vi bjöds på både balansgång, styrka och glädje av vårt härliga familjegympagäng. Följt av vippbrädor, koncentration, mer balans och uthållighet av våra grymma 4-5 åringar.

I F-klass och åk 1 fick vi se fristående (dans) tillsammans med handstående, kullerbyttor och en stor mängd glädje. Gruppen bjöd även på tramptethopp, snurr i ringar och härliga sving i lianerna.

I vårt äldsta gäng, åk 2-3 blev det fartfyllt med både fristående, trampett och matta. Tjejerna visade oss allt mellan bakåtkullerbytta, rondat och hjulning till grupperat, pikerat hopp och volt.

Vi skickar en stor applåd till våra helt fantastiska gymnaster som visat oss en enastående uppvisning, alla grymma föräldrar i familjegymnastiken och ett stort tack till våra fantastiska ledare för ert engagemang och driv!

Gymnastikringen är en ideell förening som drivs av personer som tycker gymnastik är roligt, viktigt och lärorikt. Vi är föräldrar, ungdomar och andra vuxna som vill att våra barn och ungdomar i samhället ska fortsätta få ha aktiviteter efter skolan, utvecklas och motionera. Men vi räcker inte till för alla samhällets barn tyvärr.

Därför går vi även ut med en önskan – vill du vara med och ge ditt och våra barn en aktiv fritid skulle vi älska att få ha dig som en del av oss! Det betyder inte att du måste ha gymnastisk bakgrund eller kunskap. Som ledare, huvudledare eller hjälpledare, får du möjlighet till utbildning och tips.

Med få ledare i föreningen får inte alla barn plats och det är lika tråkigt varje gång att behöva säga nej till de barn som vill vara med och träna. Därför ber vi er, har ni lust att på ett eller annat sätt hjälpa oss under passen, hör av er till någon av oss i styrelsen. Och som sagt, att vara en del av detta innebär otroligt mycket glädje, energipåfyllning, stolthet och gemenskap. Och är du orolig för att du inte besitter kunskaperna är det inget hinder! Vi hjälps åt! ✨