TACK!

Och där tackar vi alla fantastiska barn, ungdomar och deras engagerade ledare för denna termin. Med en gymnastikavslutning som ÄNTLIGEN innebar uppvisning för alla som ville var helt underbart!

Vi bjöds på både balansgång, styrka och glädje av vårt härliga familjegympagäng. Följt av vippbrädor, koncentration, mer balans och uthållighet av våra grymma 4-5 åringar.

I F-klass och åk 1 fick vi se fristående (dans) tillsammans med handstående, kullerbyttor och en stor mängd glädje. Gruppen bjöd även på tramptethopp, snurr i ringar och härliga sving i lianerna.

I vårt äldsta gäng, åk 2-3 blev det fartfyllt med både fristående, trampett och matta. Tjejerna visade oss allt mellan bakåtkullerbytta, rondat och hjulning till grupperat, pikerat hopp och volt.

Vi skickar en stor applåd till våra helt fantastiska gymnaster som visat oss en enastående uppvisning, alla grymma föräldrar i familjegymnastiken och ett stort tack till våra fantastiska ledare för ert engagemang och driv!

Gymnastikringen är en ideell förening som drivs av personer som tycker gymnastik är roligt, viktigt och lärorikt. Vi är föräldrar, ungdomar och andra vuxna som vill att våra barn och ungdomar i samhället ska fortsätta få ha aktiviteter efter skolan, utvecklas och motionera. Men vi räcker inte till för alla samhällets barn tyvärr.

Därför går vi även ut med en önskan – vill du vara med och ge ditt och våra barn en aktiv fritid skulle vi älska att få ha dig som en del av oss! Det betyder inte att du måste ha gymnastisk bakgrund eller kunskap. Som ledare, huvudledare eller hjälpledare, får du möjlighet till utbildning och tips.

Med få ledare i föreningen får inte alla barn plats och det är lika tråkigt varje gång att behöva säga nej till de barn som vill vara med och träna. Därför ber vi er, har ni lust att på ett eller annat sätt hjälpa oss under passen, hör av er till någon av oss i styrelsen. Och som sagt, att vara en del av detta innebär otroligt mycket glädje, energipåfyllning, stolthet och gemenskap. Och är du orolig för att du inte besitter kunskaperna är det inget hinder! Vi hjälps åt! ✨

Kommentarer är stängda.

%d bloggare gillar detta: